ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ HOUSE MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρύθηκε το έτος 2002 με έδρα τη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας. Δραστηριοποιούμαστε στο τομέα του εμπορίου και της κατασκευής ξυλουργικών ειδών ότι αφορά τον εσωτερικό χώρο της οικίας και των επαγγελματικών χώρων.

Στον τομέα της κουζίνας και των επίπλων, συνεργαζόμαστε με ελληνικές αλλά και με Ιταλικές εταιρείες όπως η ΜOBILTURI και η MITON, δυο από τις πιο γνωστές εταιρείες με πιστοποιήσεις σε όλους τους τομείς της παραγωγής τους .
Στον τομέα της ντουλάπας συνεργαζόμαστε με την Ελληνική εταιρεία CORPUS, με πολύ υψηλές προδιαγραφές στην παραγωγή τους.
Στον τομέα της πόρτας, συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες ΑΤREA, DESIGN DOORS, FACTORY DOORS και την ιταλική εταιρεία PAIL με τις καλύτερες προδιαγραφές.
Στον τομέα του πατώματος συνεργαζόμαστε με την ελληνική εταιρεία ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ, DATAWOOD και την Γερμανική εταιρεία TERHURNE.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας κατά πρώτιστο λόγο είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας και το after sales service.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πιστοποιημένα.

Οι συνεργάτες της εταιρείες μας αποτελούν οικογένεια για εμάς και σας προσφέρουμε συνέπεια λόγου, εξυπηρέτηση, υψηλά standar ποιότητας κατασκευής.

ΙΩΑΝΝΗΣ HOUSE MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ | ΑΦΜ: 801480076